Leidinggevende bediening

De Budde Enthousiaste, leergierige, spontante dame/heer gezocht!

Bij De Budde mag je meedenken met het opstellen van nieuwe menukaarten/dranken/nieuwe ideeën voor evenementen. Meehelpen met het inroosteren van personeel. Meedenken in efficiency hoe kan het nog beter. Mensen begeleiden in waren-en drankenkennis voor de menukaarten van De Budde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, collegiaal, flexibel, geïnteresseerd, representatief.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een volwaardig, terecht en gedegen leerbedrijf omdat wij ons écht ontfermen over onze leerlingen die bij ons komen werken. Wij vinden het belangrijk om jullie het mooie vak te leren. Hier steken wij echt onze tijd en energie in. Daarnaast verwachten wij van onze leerlingen hun volledige inzet en aandacht. Het is voor een ieder die bij ons zijn of haar leerloopbaan doorloopt zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om opdrachten, verslagen, beoordelingen tijdig bij de desbetreffende leermeester voor te leggen al dan niet een afspraak in te plannen. Wij vinden het erg belangrijk dat leerlingen leren dat zelfinitiatief en anticiperen een van de speerpunten zijn in het leerproces. Je moet leren zelfstandig je zaakjes op orde te krijgen. Lukt dit niet in je eentje? Geen probleem, daar zijn wij als leermeesters voor maar dit moet je wel zélf aangeven. Elk jaar begeleiden wij leerlingen voor zowel de voorkant als in de keuken. Kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder