Leidinggevende bediening

Como&Co Leidinggevende Bediening Como & Co

Como & Co is een fijn leerbedrijf met een hecht team op een mooie werkplek, direct gelegen aan het Oosterduinsemeer. We zijn een druk en groeiend bedrijf waarin veel ruimte is om te leren, initiatief te nemen en te groeien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leidinggeven aan het team, duidelijke aansturing d.m.v. briefings en zorgen voor een positieve werksfeer; Coördineren van zowel à la carte service als de bar; Verantwoordelijk voor de gastbeleving en kwaliteit van de service; Overzien van de reserveringen en efficiënt plannen van tafels en personeel; Zorgen voor een strakke uitvoering van de opstart- en afsluitprocedures; Voorraadbeheer en bestellingen plaatsen bij diverse leveranciers; Ondersteunen bij en meedenken over verbeteringen in de bedrijfsvoering; Oplossen van onverwachte situaties en snel schakelen bij drukte of weersveranderingen; Communiceren met de keuken over bijzonderheden en allergieën; Zorgdragen voor een nette en opgeruimde werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Een uitdagende fulltime functie over vier werkdagen binnen een dynamische en sfeervolle horecazaak; Standaard een weekenddag vrij; Een gezellig en professioneel team met passie voor horeca; Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder