NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel Gastvrije topper gezocht voor een veelzijdige stage bij NH Conference Centre Leeuwenhorst!
Je bent verantwoordelijk voor het meewerken en het houden van supervisie in het restaurant, bar, banqueting en roomservice met oog op efficiëntie, coördinatie en communicatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de coaching van het team. Tijdens deze uitdagende stage heb je verder de volgende verantwoordelijkheden; de planning, organisatie en administratieve handelingen van de verschillende Food & Beverage afdelingen. Ondersteuning en uitvoer van projecten voor de (Assistant) Food & Beverage Manager. Verder ben je verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling binnen de Food & Beverage afdelingen en draag je zorg voor, en instandhouding van de correctheid en niveau van service. Daarnaast zal jij veel kennis opdoen met betrekking tot producten, materialen en communicatieve middelen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt oog voor detail, je kunt goed zelfstandig als in een team werken en je hebt een gastgerichte en collegiale instelling. Verder ben je stressbestendig, kan je goed omgaan met veranderingen en heb jij goede communicatieve vaardigheden.
Wat biedt het bedrijf?
Naast de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als in jouw vakgebied verder te ontwikkelen, bieden wij een bruto stagevergoeding van €750,- per maand voor een werkweek van 38 uur. Daarnaast bieden wij een speciaal medewerkerstarief maar ook een speciaal tarief voor jouw vrienden & familie waarmee jijzelf maar ook de mensen om jou heen kunnen verblijven bij alle hotels die onder de keten Minor vallen. Wij hebben een university die uitstekende trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden heeft en last but not least: interessante doorgroeimogelijkheden. Kortom: het bedrijf waar jij naar op zoek bent!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat