Leidinggevende bediening

NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel

Je wordt ingewerkt om als F&B Supervisor in het team mee te draaien. Coördinatie en supervisie van alle F&B outlets zodat de beste service wordt verleend. Dagelijkse operatie, plannen en organiseren, stimuleren van verkoopactiviteiten, correct en gastvrij te woord staan en adviseren van gasten. In deze stage geef je uiting aan een uitstekend gastheerschap, bewaak je mede de kwaliteit van de services en zorg je met je team voor een perfecte uitstraling van onze ruimtes. Het spreekt voor zich, dat je al flinke F&B ervaring hebt opgedaan. Misschien wel in een operationele stage die je eerder in ons hotel hebt gedaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt overzicht, kunt goed met mensen omgaan of het nu gasten zijn of medewerkers, je bent flexibel in het omgaan met veranderingen en hebt ook voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Je bent bij ons deel van een hecht en servicegericht team. De maaltijden tijdens je diensten mag je mee gebruiken in de kantine. Dus je hoeft 's morgens geen brood te smeren. We hebben een groot pand en veel afwisseling, dus je kunt bij ons heel veel leren van ervaren collega's.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder