Meewerkend horeca ondernemer

NH Conference Centre Leeuwenhorst Hotel

Gedurende deze stage ben je het visitekaartje van het hotel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor: • In- en uitchecken van gasten/groepen • Verwerken van betalingen zowel cash als pin/creditcards • Verstrekken van informatie aan de gasten • Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers • Binnenkomende telefoontjes afhandelen • Postverwerking • Verlenen van service op een constant hoog niveau naar zowel gasten als collega's • Alle verder voorkomende receptiewerkzaamheden • Bekend zijn met het huisreglement •Toezien op, en signaleren van, ongewenste bezoekers

Naar wie zijn wij op zoek?

oog voor detail, gastgericht, vriendelijk

Wat biedt het bedrijf?

Je bent bij ons deel van een hecht en servicegericht team. De maaltijden tijdens je diensten mag je mee gebruiken in de kantine. Dus je hoeft voor je dienst geen brood te smeren. We hebben een groot hotel en veel afwisseling, dus je kunt bij ons heel veel leren van ervaren collega's.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder