Meewerkend horeca ondernemer

Grand Café 1837 Je leert het vak en ondernemer worden bij ons zoals het hoort!

Grand Café 1837 is een veelzijdig horecabedrijf. Je doorloopt meerdere taken binnen het bedieningsteam. We leren je alle basis beginselen eigen maken. Ben je leergierig leren we je graag meer taken. Je start met barwerkzaamheden, drankjes serveren, gerechten serveren en tafels debrasseren. Aannemen van reserveringen persoonlijk en telefonisch. Ben je al verder in je opleiding leren we je graag de leidinggevende taken. Je komt te werken in een gemotiveerd jong hardwerkend team die graag de puntjes op de i zet en het ook graag gezellig maakt op de werkvloer. Het Grand Café biedt plaats aan 40 Corona couverts binnen en terras 80 (Coronaproof). High Tea/Beer/Wine, lunch, diner een drankje. De dinerkaart wisselt 2-3 keer per jaar. We bereiden bijna alles in eigen keuken! Onze feestzaal 'de Boerenstal' geheel gerenoveerd, modern en toch huiselijk met kijk tot in de nok. In deze ruimte organiseren wij feesten, partijen, bijeenkomsten, events etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Natuurlijk is het fijn wanneer je niet verlegen bent, durft te praten aan tafel, durft te doen! Mocht je het allemaal heel spannend vinden, maar je bent super enthousiast en leergierig leren wij je graag het leukste vak dat er is! En we leren het je ook zoals het hoort!

Wat biedt het bedrijf?

Je kan bij ons doorgroeien tot leidinggevende en zelfs aan het einde van je opleiding assistent bedrijfsleider worden. Je komt te werken in een enthousiast team waar plek is voor humor en jezelf zijn. Grand Café 1837 bestaat al sinds augustus 2003, diepe wortels bij haar gasten, en veel naamsbekendheid. Een heerlijke plek op de bekende viersprong in Nootdorp waar menig gast komt voor een hapje en een drankje, zoals met vroeger hier deed met paard en wagen.. We hebben een echte inwerkapp om alle medewerkers volgens de standaarden van 1837 vlot in te kunnen werken. We werken met alle faciliteiten van Eijsink Booq; kassa, reserveringen (online) en QR code bestellingen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder