D'n Kleine Dommel Een fijne, inspirerende werkomgeving
FUNCTIEOMSCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle bedieningsmedewerkers en je hebt een directe samenwerking met de Chef-kok. Ook zoeken wij iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden aankomt met doorgronde verbeteringen in het bedrijf en extra klandizie gaat creëren d.m.v. marketingtools. Commercieel inzicht is een must. Tevens ben je verantwoordelijk voor het personeelsroosters en de bestellingen. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris is passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, leidinggevende kwaliteiten, commercieel en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent en betrokken bij zowel gast als de organisatie.
Naar wie zijn wij op zoek?
FUNCTIEOMSCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle bedieningsmedewerkers en je hebt een directe samenwerking met de Chef-kok. Ook zoeken wij iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden aankomt met doorgronde verbeteringen in het bedrijf en extra klandizie gaat creëren d.m.v. marketingtools. Commercieel inzicht is een must. Tevens ben je verantwoordelijk voor het personeelsroosters en de bestellingen. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris is passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, leidinggevende kwaliteiten, commercieel en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent en betrokken bij zowel gast als de organisatie.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? • Zeer gunstige horecatijden • Mogelijkheid tot een weekenddag vrij • Boven gemiddeld salaris • Kosteloos lunch, diner en borrel Bij d’n kleine dommel kom je terecht in een fijne, inspirerende werkomgeving: • Een jong en dynamisch team waarin je samenwerkt met enthousiaste collega’s. • Een plezierige werksfeer waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en de functie. ________________________________________
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan