Villa Magnolia B.V. Ondersteun de hoteldirecteur met projecten in zelfgekozen richting in het beste hotel van Zeeland
Onder directe supervisie van directeur uitvoering geven aan projecten op het gebied van operationele analyse, marketing, onderhoud etc. Daarnaast het verzorgen van operationele taken zoals inchecken van gasten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent enthousiast, werkt graag in teamverband en je weet gasten en collega’s te verrassen met jouw gastvrijheid. Je vindt het geen probleem om in de weekenden en vakanties stage te lopen. Ervaring is absoluut niet noodzakelijk! Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarnaast wordt je gekoppeld aan eens stagebegeleider/collega die je alles zal vertellen en leren over jouw werkzaamheden. Persoonlijkheid is voor ons het aller belangrijkst. We kijken verder dan een CV en willen jou graag leren kennen.
Wat biedt het bedrijf?
Villa Magnolia is een kleinschalig landgoedhotel in Oostkapelle en staat in de top van hotelservice in Nederland. Het hotel biedt een unieke combinatie van een historische villa, een boerderij en enkele bijgebouwen op een landgoed van 4,5 hectare middenin een natuurlijke omgeving. We zijn een lokaal familiebedrijf waar je onderdeel bent van een klein, hecht, divers team. Samen creren we een bijzondere wereld en blijvende herinneringen voor onze gasten door een subtiele mix van liefde, trots en oprechte aandacht. Jouw inbreng en inzet wordt enorm gewaardeerd!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat