RESTAURANT ORVELTE B.V. Tussen 10:00 en 18:00 je stage-uren maken in een monumentale boerderij in Drenthe en een extra financiële vergoeding?
Kom jij overdag tot 18:00 werken in een monumentale boerderij waar de rust en ruimte centraal staat? Waar je met seizoensproducten werkt en een kleine lunchkaart. De Drentse Heerlijkheid is hét restaurant voor jou! Wij zijn geopend van 10:00 tot 18:00 dus je hebt de avonden lekker vrij en overdag geniet je niet alleen van de gasten maar ook van de gezellige sfeer waar we met het hele team focussen op de lunch. Het restaurant telt 110 zitplekken en het terras 120 zitplekken. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Bewust kiezen we voor een kleine kaart zodat we nieuwe ideeen en creaties snel kunnen doorvoeren. Uiteraard bieden wij meer dan alleen stage-uren maar ook een financiele tegenprestatie.
Wat biedt het bedrijf?
Kom jij overdag tot 18:00 werken in een monumentale boerderij waar de rust en ruimte centraal staat? Waar je met seizoensproducten werkt en een kleine lunchkaart. De Drentse Heerlijkheid is hét restaurant voor jou! Wij zijn geopend van 10:00 tot 18:00 dus je hebt de avonden lekker vrij en overdag geniet je niet alleen van de gasten maar ook van de gezellige sfeer waar we met het hele team focussen op de lunch. Het restaurant telt 110 zitplekken en het terras 120 zitplekken. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Bewust kiezen we voor een kleine kaart zodat we nieuwe ideeen en creaties snel kunnen doorvoeren. Uiteraard bieden wij meer dan alleen stage-uren maar ook een financiele tegenprestatie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring