Zelfstandig werkend kok

Hotel Het Witte Veen Zelfstandig werkend kok

We zoeken een enthousiast teamlid voor onze duurzame hotel. Als onderdeel van ons keukenteam kun je jouw culinaire vaardigheden tonen en krijg je de kans om nieuwe gerechten te ontwikkelen. Doe mee en ontdek jouw mogelijkheden bij ons nieuwe hotel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede contactuele eigenschappen, positieve en gemotiveerde werkinstelling en goede persoonlijke hygiƫne.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een fijne werkplek in een nieuw hotel met moderne faciliteiten in een klein maar hecht team. Ben jij een teamspeler en wil je kans maken op een vaste aanstelling na je opleiding, pak dan nu je kans en solliciteer.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder