Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Gastrobar FINCH B.V. Join the Finch Family!

Wil jij samen met je collega’s het verschil maken? Ben je gepassioneerd van en door horeca? Hou je van uitdagingen en wil je jezelf blijven ontwikkelen in een inspirerende omgeving en dagelijks werken met mooie producten? Join the Finch Family! Jij maakt dat gasten zich welkom voelen, maar natuurlijk zorg je er bovenal voor dat de gast zich thuis voelt. Je krijgt alle kennis van onze uitgebreide menukaarten, wijnkaart en andere specialty's om onze gasten de de avond van hun leven te bezorgen. Over jou kun je zeggen dat je het uitdagend vindt om verantwoordelijkheid te hebben. Je bent dan ook verantwoordelijk voor o.a. de voorbereidende werkzaamheden (mise en place).Je bent een harde werker en zet nét dat stapje extra om de wensen van de gasten te overtreffen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Daar ben je… Je benadert je gasten en medewerkers met flair! Als bediening bij Finch kun je alleen goed zijn in je rol als je een top-gastheer of -gastvrouw bent. Oog voor detail is een belangrijke eigenschap! Het openen van een nieuw bedrijf waar jij het verschil kunt maken, deze unieke uitdaging ligt voor je open.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling Doorgroeimogelijkheden Lunch en/ of diner tijdens werktijd in overleg vaste dagen mogeijk 20% personeelskorting

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder