Restaurant Montimar Oss B.V. Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om bij Montimar stage te komen lopen! Hieronder laten we je zien hoe een dag als leerling eruit ziet bij ons: Je dag start om 14.00 uur samen met de restaurantmanager. Samen zorgen jullie ervoor dat het restaurant netjes is voordat de eerste gasten komen om 17.00 uur. Denk aan lichte schoonmaakwerkzaamheden, laatste tafels indekken, reserveringen doornemen, koffie zetten voor je collega’s in de keuken, kaarsjes aansteken etc. Om 16.15 uur wordt er een maaltijd verzorgd en eet je samen met je collega’s. Om 17.00 uur komen de eerste gasten binnen en sta je achter de bar, in de wijk, serveer je gerechten uit óf ben je drankrunner. Beheers je een bepaalde vaardigheden nog niet? Geen probleem, wij gaan het je leren. Aan het einde van de avond sluit je met enkele collega’s af en is er nog tijd voor een sluitdrankje. Je dag zit erop!
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig Affiniteit met de horeca Punctueel Stressbestendig Oog voor details
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een prettige werkomgeving, doordat we een informeel en transparant bedrijf zijn. Bij Montimar hebben we ons personeel, en zo dus ook de student, hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt er gezellig samen gedineerd met het hele operationele team. Eens per jaar organiseren we een knallend personeelsfeest. Om een leuk kijkje te geven hoe het werken bij Montimar eruit ziet, willen we je van harte uitnodigen op de instagrampagina: deleukstebaanvannederland en TikTok: wijzijnmontimar. Hierop is de sfeer van Montimar goed te zien.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan