Leidinggevende bediening

Hotel de Sterrenberg Mogen wij van jou een Ster maken?

Als leerling bediening van Restaurant Cèpes zorg jij ervoor dat het aan onze gasten niets ontbreekt. Je bent van A tot Z bezig met de gast. Door de diversiteit van ons bedrijf kan het zijn dat je de ene dag een ontbijtdienst hebt terwijl je in het weekend tijdens het diner de wijnen aan onze gasten uitlegt. In dit alles gaan wij jou stapsgewijs meenemen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan onze sommelier je alles leren over wijn en leert onze bartender je alles over cocktails.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een gezellige teamplayer die het niet erg vindt om een stap extra te zetten. Jij bent leergierig en ziet ons als de plek om je te ontwikkelen binnen het hogere restaurant segment. Jij bent niet bang om mee te denken en zelfstandig deel uit te gaan maken van ons team.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een gezellige en mooie werkplek met leuke collega's. Je kan gebruik maken van onze wellness en fitness tijdens daluren. Als je op de fiets komt krijg je een leuke vergoeding. Jouw salaris is conform horeca CAO. Ons team is jong, geïnspireerd en gedreven om de perfecte gastervaring te kunnen geven. Om onze kennis op peil te houden volgen we regelmatig interessante trainingen, workshops of bezoeken we leveranciers. Jouw ontwikkeling zal tijdens het leertraject centraal staan.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder