Huys van Roosevelt Jong bedrijf zoekt een enthousiaste leerling, die in een prettige omgeving kok wil worden!
Brasserie-Restaurant Huys van Roosevelt uit Oud-Vossemeer onderscheidt zich als een bijzondere locatie om te eten, drinken en genieten. Ons bedrijf is tevens een opleidingscentrum voor jonge en ambitieuze horeca-talenten. Onze ervaren chef-kok Leon Brevet treedt op als patron en leermeester en hij heeft vanaf de zomervakantie in zijn team plaats voor TWEE stagiaires die de BBL-opleiding kok volgen. Wil jij een top-kok worden en ben je op zoek naar een stage waar je echt de fijne kneepjes van het vak kunt leren? Stuur dan snel een mail met jouw cv naar info@huysvanroosevelt.nl
Naar wie zijn wij op zoek?
Daluren zelfstandig kunnen werken.
Wat biedt het bedrijf?
Kans op doorgroeimogelijkheden en een vaste aanstelling of vervolg van de BBL als de opleiding wordt gecontinueerd.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan