Bistro Belle Leerling Zelfstandig Werkend Kok
In de keuken van Bistro Belle ben jij echt een onderdeel van het vaste team en is het team trots dat je bij ons komt werken. Geen eindeloze theorie, maar direct aan de slag in de praktijk. Je krijgt alle ruimte om te groeien, vragen te stellen en te ontdekken waar jij goed in bent. In de keuken heeft ieder zijn specialiteit: van sauzen maken tot vlees bereiden, van opmaak tot timing. Jij bent hier een onmisbare schakel in.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een leerling ‘keuken / kok / zelfstandig werkende kok’ die blij wordt goede en verfijnde gerechten. Je bent iemand die nog niet alles kan, maar wel alles wil leren. · Je volgt een koksopleiding · Je bent leergierig en je wilt graag de kneepjes van het vak leren · Samen met het team zorg jij ervoor dat het aan onze gasten aan niets ontbreekt · Je kunt je flexibel opstellen voor het werk en een wijziging in je werktijden · Je bent van nature gastvrij.
Wat biedt het bedrijf?
· Uiteraard krijg je bij ons een passend salaris · Geen gratis OV? We komen je graag tegemoet met een vergoeding · Je krijgt de vrijheid om je werk uit te voeren op jouw manier; we denken graag met je mee en kunnen kritisch zijn op je output · Je krijgt de uitdaging, begeleiding en sturing die je nodig hebt · Bij ons zijn er veel interne doorgroeimogelijkheden. Dit koesteren wij enorm, één van onze bedrijfsleiders is ooit bij ons gestart als leerling! · En verder kun je de organisatie van een borrel, teamuitje of een personeelsfeest natuurlijk wel aan ons overlaten, wij zijn natuurlijk niet voor niets een horecabedrijf
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers