Hotel-Restaurant 'Lely' Een toffe stageplaats, in een jong en creatief team met oog op de toekomst!
De student zal zich, naast de standaard mise en place, bezig houden met het aansturen van de overige koks - zich buigen over het voorraadbeheer - controleren van de bestellingen - controles uitvoeren en sturen op het gebied van HACCP, enz.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student moet gemotiveerd en verzorgd over komen en een hart voor horeca hebben.
Wat biedt het bedrijf?
De kans om in een jong, gemotiveerd en creatief team te werken. Met hart voor de zaak en oog voor de toekomst! Doorgroeimogelijkheden na een goede stage zijn er altijd!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
lees verder