Restaurant La Mere Anne Kok, Zelfstandig werkend kok
De werkzaamheden bestaan uit het maken van de dagelijkse mise-en-place voor het à la carte restaurant en het assisteren bij het service van de gerechten. De leerling zal op alle afdelingen in de keuken zijn vaardigheden op doen!! Tevens zullen werkzaamheden ten behoeve van eventuele banqueting mogelijk zijn! Wij zoeken enthousiaste mensen met een opgeruimd, ambitieus karakter en een fanatieke beroepshouding. Welkom in ons jonge, gedreven team!!
Naar wie zijn wij op zoek?
De student moet ambitieus, gedreven en enthousiast zijn!! Beschikken over correcte, communicatieve eigenschappen om een goed contact met de gasten te bewerkstelligen. Representatief zijn voor zichzelf én voor het bedrijf!! Oog voor details hebben, accuraat, creatief en leergierig!!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je je steentje bij te dragen aan de continuïteit van ons restaurant en het behouden van onze Bib Gourmand!! Je zult onderdeel gaan uit maken van een gedreven, jong, enthousiast en hecht team!!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit