Boompjes Restaurant
Boompjes Restaurant is een jong en eigentijds restaurant dat erop gespitst is de gast een unieke en smaakvolle eetervaring te bieden. Boompjes is ambassadeur van Dutch Cuisine wat betekent dat er vrijwel uitsluitend met verse Nederlandse seizoens producten wordt gewerkt. Bij boompjes krijgen groentebereidingen net zo veel aandacht als vlees en vis. Het restaurant ligt in het hart van het toeristische Overloon wat er voor zorgt dat het goed bereikbaar is met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Het Restaurant heeft binnen plaats voor 50 couvert en buiten voor 75. Boompjes is geopend van donderdag tot en met dinsdag vanaf 12 uur.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan