Leidinggevende keuken

E11F Restaurant E11F | Leerlingen leidinggevende keuken

in 2018 opende Restaurant E11F de deuren, in hartje Panningen, aan de Raadhuisstraat 11. Waar wij eten en drinken voor u een echte beleving laten zijn. In onze moderne ambiance kunt u bij ons sfeervol genieten van verrassende gerechten met extra aandacht voor mooie ingrediënten. Graag presenteren wij onze creatieve lunch- High Tea of dinergerechten met oprecht gastheerschap. Vanuit het hart en met passie, beleaf ’t zelf! Yes, ben jij die enthousiasteling voor ons mooie vakgebied? Wij staan open voor een kop koffie en horen graag jouw verhaal! Met elke gerelateerde horeca opleiding kun jij bij E11F terecht. Met veel enthousiasme en betrokkenheid leiden wij nieuwe krachten op. Er zijn al vele jonge leerlingen/stagiaires jou voor geweest, die nu als topper in functie binnen ons bedrijf werkzaam zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

- enthiouisiast - leergierig - open en eerlijk - gemotiveerd - interesse in het vak - betrokken in team - creatief

Wat biedt het bedrijf?

- E11F is een modern restaurant in hartje Panningen - Een team waarin je jezelf kan zijn - Je wordt persoonlijk benadert en betrokken binnen het team - Er is maandelijks ruimte voor overleg in teamverband - Eén team, één taak; we werken samen en versterken elkaar - Werken in een fijne werksfeer - We kijken in mogelijkheden en doorgroeien stimuleren wij maar al te graag - Je ontvangt een eerlijk salaris - Maandelijks betalen wij als extra de welverdiende fooi uit - Heb je vrij? Kom ons bezoeken en krijg 10% personeelskorting! - Je krijgt bedrijfskleding voor de zomer en de winter - Met carnaval en de Panningse kermis heb je vrij - We werken met een overzichtelijk rooster systeem - We staan voor een balans in werk en privé

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder