ABC Restaurants Sevenum
Je loopt stage binnen één of meerdere keukens van ABC Restaurant Sevenum. In totaal hebben we 12 verschillende open keukens, met ieder een eigen thema. Je bent bezig met mise en place, het bereiden van gerechten en het zorgen voor schone en gevulde buffetten (incl. opstart en schoonmaak van de keuken). Daarnaast geef je in het kader van je opleiding, leiding aan enkele collega’s. Ook kun je meekijken op het gebied van inkoop, calculaties en dergelijke. We zijn een veelzijdig familiebedrijf met korte lijnen, waar betrokkenheid en collegialiteit voorop staan. Veel van onze stagiaires blijven plakken en werken hier nog steeds. Er is dus meer dan voldoende mogelijkheid tot het doorgroeien binnen onze organisatie. Je mag altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!
Naar wie zijn wij op zoek?
Je hebt een verzorgde uitstraling en je weet je communicatief netjes uit te drukken. Je werkt graag in teamverband en draagt je steentje bij aan het teamresultaat. Daarnaast ben je flexibel beschikbaar en je vind het geen probleem om ook in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties te werken. Kwaliteit is voor jou belangrijk en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf (en je team) te halen en alles voor de optimale beleving van onze gasten!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage of leerbaan gedurende het hele jaar, waarbij je een prima stagevergoeding of leerling-salaris ontvangt. Daarnaast heb jij de keuze uit reiskostenvergoeding of intern verblijf. Je hebt gratis toegang tot de zwembaden, speeltuinen en het zwemmeer bij De Schatberg voor jou én je gezin. Verder eet je gratis bij ABC Restaurant Sevenum en krijg je korting voor jou en je gezin bij de horeca van De Schatberg. En niet te vergeten wij bieden je een super leuke werkplek met gezellige collega's die zorgen voor een toptijd op (en buiten) de werkvloer!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Maakt mise en place
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat