Manager / ondernemer horeca

E11F Restaurant E11F | Leerling Manager/ondernemer horeca

in 2018 opende Restaurant E11F de deuren, in hartje Panningen, aan de Raadhuisstraat 11. Waar wij eten en drinken voor u een echte beleving laten zijn. In onze moderne ambiance kunt u bij ons sfeervol genieten van verrassende gerechten met extra aandacht voor mooie ingrediënten. Graag presenteren wij onze creatieve lunch- High Tea of dinergerechten met oprecht gastheerschap. Vanuit het hart en met passie, beleaf ’t zelf! Yes, ben jij die enthousiasteling voor ons mooie vakgebied? Wij staan open voor een kop koffie en horen graag jouw verhaal! Met elke gerelateerde horeca opleiding kun jij bij E11F terecht. Met veel enthousiasme en betrokkenheid leiden wij nieuwe krachten op. Er zijn al vele jonge leerlingen/stagiaires jou voor geweest, die nu als topper in functie binnen ons bedrijf werkzaam zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

- sociaal - vriendelijk - samenwerken - betrouwbaar - gemotiveerd - loyaal - gedreven

Wat biedt het bedrijf?

- E11F is een modern restaurant in hartje Panningen - Een team waarin je jezelf kan zijn - Je wordt persoonlijk benadert en betrokken binnen het team - Er is maandelijks ruimte voor overleg in teamverband - Eén team, één taak; we werken samen en versterken elkaar - Werken in een fijne werksfeer - We kijken in mogelijkheden en doorgroeien stimuleren wij maar al te graag - Je ontvangt een eerlijk salaris - Maandelijks betalen wij als extra de welverdiende fooi uit - Heb je vrij? Kom ons bezoeken en krijg 10% personeelskorting! - Je krijgt bedrijfskleding voor de zomer en de winter - Met carnaval en de Panningse kermis heb je vrij - We werken met een overzichtelijk rooster systeem - We staan voor een balans in werk en privé

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder