Leidinggevende bediening

Unicum Elzenhagen B.V. Leren en werken doe je in ons gezellige team in Unicum Elzenhagen *** Top Leerbedrijf 2022/2023 ***

Van begin tot het eind gaan we je alles leren van het mooie horeca vak. Met uiteindelijk het doel om zelfstandig een drukke wijk te lopen in een restaurant van enig formaat en luxe. Je geruchtenkennis en wijnkennis zijn uitzonderlijk verbeterd en je kan gasten adviseren in wijn-spijs keuzes. Ook kan je georganiseerd aan het luik lopen en daar de leiding nemen. Dit geld ook voor onze drukke bar, deze kan je zelfstandig draaien en heb je volledig onder controle. Dit zijn de vaardigheden die je bij ons na een jaar zeker goed onder de knie kan hebben. Wij hebben een geweldige leermeester in huis die als passie het horeca vak uitstraalt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Discipline en een juiste werkhouding zijn van groot belang Gezonde dosis humor

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een gezellig en hard werkend team. We houden van hard werken en hard lachen. Daarnaast werken we met verse producten en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten van de leerlingen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder