Voeding- en leefstijladviseur

Anytime Fitness Posterholt Let's make healthy happen!

Deze stageplaats kent een combinatie met een niveau 4 opleiding fitness coach. Wij hebben niet alleen maar mogelijkheden voor de voeding. Dit zijn enkele momenten, flexibel gepland in de week met onze leden. Hierbij kan de stagiair meekijken in hoe wij gesprekken voeren met het lid, hoe wij de meting en het weegmoment aanpakken, hierna de eetschema's opstellen en de werkboekopdrachten mee geven en eventueel bespreken. Uiteraard mogelijkheden om leden te polsen om volledig begeleid te worden door de stagiaire onder supervisie van onze stagebegeleider. Eind 2023 wordt hier een heel nieuw traject voor uitgerold binnen Anytime Fitness, dit belooft veel goeds!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een proactieve en flexibele instelling. Je bent representatief, klantvriendelijk en collegiaal, maar ook stressbestendig en resultaatgericht. Je bent goed in mondelinge communicatie en je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt passie voor gezondheid, fitness en voeding. Je bent in staat te luisteren naar de doelen van de leden, een intake uit te voeren, een meting te verrichten en aan de hand hiervan een deskundig en persoonlijk programma te maken. Daarnaast kun je leden motiveren en enthousiasmeren om hun doelen te behalen. Tenslotte vind je het leuk om functionele trainingen en bootcamp lessen te geven aan een groep zowel binnen als buiten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een hele fijne werkplek in de 'club van het jaar' die we hebben gewonnen in 2023 waaronder 130+ Anytime Fitness locaties! Hier kun je persoonlijk groeien en werken met leuke collega’s. Via het hoofdkantoor van Anytime Fitness word je getraind op diverse vlakken om de beste Trainer te worden. GRATIS Anytime Fitness lidmaatschap, korting op supplementen, voedingstrajecten voor een bewustere levensstijl, baangarantie en doorgroeimogelijkheden (denk aan personal trainer of assistent-manager). Check onze clubtour hier op Youtube -> https://www.youtube.com/watch?v=4zlGdL35IxQ Kom gezellig een keertje langs en ervaar het zelf!

Wat ga je leren?

  • Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl
  • B1-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2 Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijl
  • B1-K1-W3 Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid
  • B1-K1-W4 Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s
  • Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl
  • B1-K2-W1 Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast
  • B1-K2-W2 Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op
  • B1-K2-W3 Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer
  • B1-K2-W4 Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder