Kasteel de Vanenburg Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Volg jij momenteel een horeca gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons Landgoed. Of het nu een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruilofts)feest is: alles draait om de belevenis van de gast. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - het mede ontvangen van onze gasten - het mede verzorgen van ontbijt, lunch en diner - de opbouwwerkzaamheden ter voorbereiding van een bijeenkomst - het verzorgen van onze vergaderaccommodaties
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij gastgericht, enthousiast, creatief en leergierig? Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats op een mooie locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat biedt het bedrijf?
Wij zouden het leuk vinden op jou in ons team op te nemen om je de fijne kneepje van het vak bij te brengen. Je maakt deel uit van een enthousiast team en er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers