T-rex What we do is BBQ!
Bij ons 'smokehouse T-rex' ga je meer leren over low and slow bereidingen. Je leert verschillende bereidingen die we uitvoeren met varken, rund, kip en vis. Wij zijn erg barbecue gericht en maken dus veel gerechten die langer duren dan normaal. We zijn een druk en bekend bedrijf in onze omgeving, maar ook daarbuiten wegens ons succes in de barbecue wereld. Ook zul je meewerken aan cateringen en barbecue's binnen en buiten de deur. Mocht je interesse hebben kun je zelfs meedoen aan wedstrijden in deze categorieën. Onze keuken is open van 16:00 tot 21:00. Daar omheen plannen wij uiteraard onze langere low and slow bereidingen. Op vrijdagen beginnen we om 12:00 en heeft de leerling op deze dag ook tijd om aan z'n schoolopdrachten te werken. Verder in de week is er vaak ook ruimte voor school of uitleg over opdrachten of nieuwe gerechten. Je zult ook meewerken in de voor en nagerechten. In overleg ook hoofdgerechten. Kortom: Smokehouse T-rex heeft jou veel te bieden!
Naar wie zijn wij op zoek?
Plezier in het vak. Inzet tonen. Misschien interesse in andere bereidingen dan die normaal voorbij komen? Creativiteit en oog voor detail. Meer willen leren.
Wat biedt het bedrijf?
Een jong en hecht team. Een bijhorend salaris. Doorgroeimogelijkheden. Wedstrijden in de barbecuewereld.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan