Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Horeca Julianahoeve

Je draait mee in zowel in de service als achter de bar. Je gaat zelfstandig een wijk lopen en brengt je vakkennis over op anderen. Zowel op gasten als medecollega's. Je komt te werken in een nieuwe restaurant van alle gemakken en apparatuur voorzien. Je maakt de mise en place en begint met het opruimen van de bestellingen. Verder serveer je dranken en lunchgerechten en is er tijd voor je BPV taken in de rustige perioden. We werken met dagverse producten en hebben de HACCP hoog in het vaandel staan. Tijdens het diner serveer je de gerechten en adviseert de gasten over dranken, gerechten en wijnen. We werken met een Zeeuws mediterrane menukaart die ook Oosterse invloeden heeft. Ook werken we met seizoen producten en veel vis, schaal en schelpdieren

Naar wie zijn wij op zoek?

Een vlotte babbel, frisse uitstraling en goede dosis humor. Je gaat niks uit de weg!

Wat biedt het bedrijf?

wij bieden de mogelijkheid jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Bij een juiste klik is er plaats voor een vast dienstverband met goed salaris!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder