Zelfstandig werkend kok

Horeca Julianahoeve Leren Koken bij Eb en Vloed! op Beachresort, camping en vakantiepark de Julianahoeve in Renesse

Je komt te werken in een nieuwe keuken van alle gemakken en apparatuur voorzien. Je maakt de mise en place en begint met het opruimen van de bestellingen. Verder bereid je lunchgerechten en is er tijd voor je BPV taken in de rustige perioden. We werken met dagverse producten en hebben de HACCP hoog in het vaandel staan. Tijdens het diner ben je werkzaam op de verschillende parties. We werken met een Zeeuws mediterrane menukaart die ook Oosterse invloeden heeft. Ook werken we met seizoen producten en veel vis, schaal en schelpdieren

Naar wie zijn wij op zoek?

Schoon, punctueel, je weet van aanpakken en je moet natuurlijk interesse tonen en een gezonde dosis humor hebben

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te verbeteren en te ontplooien tot een goede horeca vakman of vakvrouw!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder