Strandpaviljoen De Branding Stage aan het mooiste strand van Nederland.
Wil jij Werken/Stage lopen aan het mooiste strand van Nederland, met de gezelligste (internationale) collega’s en een goed salaris (stage vergoeding in overleg) verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Gasten voelen zich ‘’Thuis’’ bij ons. Wij zijn een Basic Beach Bar met een gastronomisch oogpunt. Een stukje beleving, die de verwachting van de Basic Beach bar overstijgt. Wij zoeken per direct: (contract start als de horeca weer open gaat) • Keukenhulp/ zelfstandig werkend kok Fulltime/Parttime/Stage niveau 1,2,3 of 4 • Take-Away Medewerker Fulltime/Parttime • Gastvrouw/heer bartender Fulltime/Parttime/Stage niveau 1,2,3 • Schoonmaker Parttime (10-15 uur per week, ‘s avonds) Slaapplaats in overleg mogelijk. Ook behoort het tot de mogelijkheid om een bbl-leerplaats bij ons te vervullen of oriëntatie stage. Kortom wij bieden ruime stage plaatsen aan, Je zult begeleid worden door de beste professionals.
Naar wie zijn wij op zoek?
Motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen zijn gewenste kwaliteiten. Uiteraard helpen en begeleiden we jou waar nodig. Vak interesse een vereiste
Wat biedt het bedrijf?
Als leerling wordt jou inbreng erg gewaardeerd, nieuwe menu recepturen bedenken en maken, het organiseren van evenementen, zijn bijvoorbeeld leerdoelen waarvoor je bij ons de ruimte krijgt. Dagelijks zijn er 1 of meerdere leermeesters in ons bedrijf aanwezig om jou te begeleiden in jou ontwikkeling. Wij hebben een divers (internationaal) team, waarbij nieuwe collega’s doorgaans snel aansluiting vinden. Voor stagiaires van ver hebben wij een vakantiewoning beschikbaar. Ben je opzoek naar een prettige stageplaats waarbij je ondersteund wordt door ervaren leermeesters, en jou persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat