Zelfstandig werkend kok

Landal De Lommerbergen Leerling Keuken bij Landal GreenParks!

Zet jij binnenkort jouw specialiteiten op de menukaart bij Landal De Lommerbergen? Je stageperiode en -duur zijn bij ons flexibel en je bent gedurende het hele jaar welkom. Geef bij je sollicitatie aan waar en wanneer je stage wilt lopen en wie weet kook jij straks de sterren van de hemel op 1 van onze leuke parken! - Bereiden van de lekkerste gerechten - Inventariseren van de voorraad - Bedenken van nieuwe gerechten

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu in de pan staat te roeren, een biefstuk bakt of de voorraad controleert; jij wilt alles uit deze BBL plek Leerling Kok halen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Je wilt leren, meedenken en je stage tot een succes maken. Je werkt graag samen, bent servicegericht en gastvrij, en je: - volgt een koksopleiding (BBL niveau 2, 3 of 4) of gaat deze volgen - hebt de drive om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten - bent zelfstandig, flexibel en een gezellige collega - wilt het optimale uit je stage te halen - hebt het lef om aan te geven wat je wilt leren - hebt tijd, zodat je voor een langere periode (fulltime) met ons team kunt meedraaien om een goed beeld te krijgen Is een BBL plek als Leerling Kok bij Landal GreenParks jouw ideale leerwerkplek? Ontdek wat groen voor kan doen voor jouw carrière!

Wat biedt het bedrijf?

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet: - een Leerlingcontract (24- tot 32-urige werkweek) - een salaris volgens de CAO Recreatie - begeleiding door een gediplomeerde leermeester - een door SBB erkende leerwerkplek - verblijf op het park tegen een minimale vergoeding (niet op elk park mogelijk) - Eindtijd die altijd ruimte biedt om nog te stappen met collega’s of vrienden - Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing - Gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park. Denk hierbij aan het zwembad, midgetgolf of bowlingbaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder