Fletcher Hotel Château De Raay Stagiaire Zelfstandig Werkend Kok
een onvergetelijk verblijf. Bij Fletcher Hotels zijn we ambitieus en willen we nog verder vooruit. Hoe gaan we dit doen? Hopelijk met jou aan boord! Wij zijn op zoek naar een Leerling Kok, die klaar is om stappen te maken. Wil jij werken in een perfect leerbedrijf waarbij alle facetten van de keuken eigen gemaakt kunnen worden in een zeer dynamische en gezellige werkplek? Solliciteer dan op deze stageplaats zodat jij als Leerling Kok het keukenteam kunt gaan versterken. Je werkt mee in de uitvoer van het bereiden van de gerechten om de gasten een zo culinair mogelijk verblijf te bieden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij; Als Leerling Kok volg je een relevante opleiding. Hierdoor heb je al wat voorkennis. Je bent gastgericht, proactief en hebt plezier in het hotelvak; Je bent een teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel; Je beschikt over een grote mate enthousiasme voor het vak; Jij hebt al kennis van HACCP? Lekker bezig! Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden.
Wat biedt het bedrijf?
Een stagevergoeding van €500,00 per maand. Ruimte om te verdiepen in zelf opgemaakte praktijkopdrachten. Écht de leukste collega's. Volop doorgroeimogelijkheden. Flexibele werktijden- en dagen. Een strippenkaart met voordelen in overvloed, waaronder korting in alle Fletcher hotels of de nieuwste producten. Ook voor je vrienden en familie.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat