Restaurant Grand Cafe Luxor Enthousiaste en initiatief nemende gastheer/-vrouw gezocht!
Luxor Reuver is een bedrijf met veel entertainment onder één dak. Met zowel een grand café, een restaurant en een service-bioscoop staat het garant voor een gezellige dag en avond uit. Eerst een lekker drankje en hapje eten, om daarna te ontspannen tijdens een goede film met een drankje en versnapering die je tijdens te film kunt bestellen. Als stagiair loop je mee in de bediening van het grand café/restaurant, waar een jong en enthousiast team je met open armen zal ontvangen. Als team hebben we een informele onderlinge sfeer en hoewel de houding naar de gasten uiteraard formeler is kunnen deze een spontane benadering vaak waarderen. Je helpt o.a. mee met het klaarmaken en uitserveren van drankjes en snacks, maar ook van lunch en diner. Ook het bijhouden van de vaat en het bijvullen van de drank behoort tot de werkzaamheden. Uiteraard allemaal in je eigen tempo en het hele team staat klaar om alles zo goed mogelijk voor je te laten verlopen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat zoeken wij in een stagiair? Uiteraard een enthousiaste werkhouding. We zijn op zoek naar iemand die laat zien dat de horeca voor hem/haar meer is dan alleen maar werk, maar ook iets waar je zelf voldoening uit kunt halen. Als 'gezicht' van het bedrijf is het belangrijk dat gasten zien dat je plezier hebt in je werk en dat ze de best mogelijke ervaring krijgen. Uiteindelijk groei je uit naar iemand die zelfstandig kan werken. Die zelf beslissingen kan maken en initiatief kan nemen. Uiteraard zullen we je sturen als het nodig is, maar het is ook belangrijk dat je fouten durft te maken. De feedback die je hierop krijgt helpt het groeiproces en zorgt ervoor dat je een eigen manier van werken creëert. Een andere belangrijke eigenschap is flexibiliteit en stressbestendigheid. In de horeca, en zeker bij de vele horeca die wij hebben, kan het gaan van heel druk, naar niks en alles er tussen in. Dit vraagt een flexibele werkhouding. Zowel in het omgaan met stress als met inzet.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op