Bistro de Roos Horeca medewerkers leren op de werkvloer! En leven voor de horeca!
Je verwelkomt gasten die genieten van een late lunch of vroege borrel. Je bedient hen met heerlijke gerechten en drankjes, en zorgt voor een gezellige sfeer. Je helpt met de voorbereidingen voor het diner en speciale evenementen, zoals de jaarlijkse feestweek met een feestterrein voor 1500 personen. Het diner is in volle gang en het terras zit vol. Je serveert maaltijden, maakt cocktails en houdt de sfeer levendig en gastvrij. De gymzaal bruist van spelende kinderen, terwijl ouders ontspannen genieten. De avond verandert in een feestelijke gelegenheid. Je zorgt dat alle gasten een geweldige tijd hebben en biedt een uitstekende service tot in de late uurtjes. Ook leer jij de voorraad te checken en te bestellen.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Enthousiasme: Je bent gemotiveerd en hebt een passie voor gastvrijheid. • Leerbereidheid: Je staat open voor nieuwe kennis en vaardigheden. • Communicatievaardigheden: Je weet hoe je een praatje maakt en gasten zich welkom laat voelen. • Flexibiliteit: Je kunt goed omgaan met wisselende werktijden en verschillende situaties. • Teamspeler: Samenwerken met collega's is voor jou vanzelfsprekend.
Wat biedt het bedrijf?
Praktijkervaring: Werk direct mee in onze bistro en leer van ervaren professionals. Creatieve vrijheid: Breng jouw eigen ideeën in om de gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Gezellig team: Werk samen met een team van gepassioneerde en gezellige collega's die jou graag begeleiden en ondersteunen. Ontwikkelingsmogelijkheden: Groei door in je rol en ontdek verschillende aspecten van het gastheerschap, van tafeldekken tot wijnadvies. Plezier en passie: Werk in een levendige omgeving waar plezier en passie voorop staan. Salaris & fooi: jij krijgt een prima salaris en een goede fooi!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring