Kok

De Bakker en De Schenker Roden

Wij zijn inmiddels een brasserie met drie vestigingen waar je dagelijks terecht kunt voor lunch en diner. De openingstijden zijn van 09.00 tot circa 22.00. Er wordt ambachtelijk en vers gekookt welke worden geserveerd op onze planken. Of het nu de koffie is of de wijn die wordt geserveerd, kwaliteit staat bij ons voorop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt werken in teamverband en bent creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig team om in te werken, de kans om veel te leren en ja gaat werken met verse producten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder