Legal, Insurance & HR Services Specialist

Kersten Hulpmiddelenspecialist B.V. Enthousiaste leergierige HR stagiair gezocht!

Dit is een dynamische en veelzijdige stage! Enerzijds ben je de eerste vraagbaak (zowel telefonisch, fysiek als via e-mail) voor leidinggevenden en medewerkers voor alle dagelijkse HR vragen zoals arbeidsvoorwaarden, regelingen, de CAO etc. Anderzijds verricht je alle voorkomende administratieve en operationele HR-werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verzorgen van alle correspondentie en administratie rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij past bij ons wanneer jij graag ervaring opdoet binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en jij zelf de verantwoordelijkheid neemt om een steentje hieraan bij te dragen. Je bent leergierig, communicatief vaardig en je pakt zaken snel op. Juist tijdens hectische momenten weet jij goed het overzicht te bewaren, schakel je snel en staat kwaliteit voorop. Verder ben je alert op details, positief ingesteld en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Daarom heet onze HR afdeling sinds februari dit jaar Mens & Organisatie (M&O). We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van de afdeling M&O hoog op de agenda. We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we ons werk nóg leuker en efficiënter kunnen maken. Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je werktijden kun je in onderling overleg flexibel indelen en voor jouw inspanningen ontvang je een stagevergoeding van €300,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder