Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Mr. Sammi - Bistro Bar Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Ga jij AAN van de horeca? Vind je het heerlijk om gas te geven, kun je goed overzicht houden en ben je lekker positief ingesteld? Vind je het net zo belangrijk als wij dat het team voor elkaar zorgt en voelt als één grote familie? Dan is deze werkplek iets voor jou! Jij begrijpt wat een gast verwacht en nodig heeft tijdens haar bezoek. Je ontvangt de gasten, begeleidt en adviseert ze bij hun menukeuze, maakt de dranken, serveert gerechten en dranken uit, ruimt af, en rekent met de gasten af. Ook help je bij de op- en afbouw van evenementen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je biedt met liefde ongevraagd extra service; Je bent bereid alles aan te pakken; Je bent trots op, en spreekt positief over, het bedrijf. Als je ergens ontevreden over bent durf je dit direct aan te geven aan jouw leidinggevende; Je hebt inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne; Minimaal Mbo-niveau 3 werk- en denkniveau; 24 of 38 uur beschikbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Je gaat werken bij een van de tofste horecazaken van Roermond en omstreken; Je wordt onderdeel van een team dat aanvoelt als familie; Je krijgt persoonlijke aandacht vanuit management & directie; We bieden veel doorgroeimogelijkheden binnen ons snelgroeiende bedrijf; Er zijn legio opleidings -en cursus mogelijkheden; Je komt te werken voor een innovatieve, betrouwbare en professionele werkgever met ballen; Je krijgt veel gezellige dingen en extraatjes, zoals personeelsfeesten, kerstcadeaus, verjaardagscadeaus en meer!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder