Van der Valk Hotel Het Arresthuis Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding
Hoe ziet jouw werkdag er uit? Jouw stage zal minimaal 20 weken gaan duren. Jouw werkdag begint in de ochtend met de voorbereiding van de mise en place. Wanneer dit gedaan is ga je verder met de voorbereidingen van de lunch en het diner. Het koks-team van het Arresthuis verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om kwalitatief hoogwaardige gerechten te kunnen serveren voor lunch, diner en banqueting. Dankzij jouw werk kunnen de gasten genieten van heerlijke maaltijden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? - Jij wil op een hoger level werken; - Je bent bereid om in jezelf te investeren op een uitdagende werkplek; - Jij bent nauwkeurig en bevlogen; - Jij bent creatief met het eten; - Jij hebt passie voor koken; - Je houd van ambachtelijk koken; - Je hebt een koksopleiding afgerond; - Je geeft niet snel op en hebt doorzettingsvermogen; - Je vindt het niet erg om net die stap extra te zetten en hard te werken; - Jij bent een echte teamplayer; - Je beschikt over waanzinnig goede smaakpapillen; - Je hebt oog voor detail en kwaliteit; - Je bent stressbestendig en flexibel.
Wat biedt het bedrijf?
En wat bieden wij jou? - Een aangenaam werkklimaat door onder andere de half open keuken die centraal is gelegen en is voorzien van de modernste apparatuur en zeer ruim & praktisch van opzet is; - Een mooie en bijzondere werkomgeving; - Een jong, dynamisch, enthousiast en hard werkend team met leuke collega’s dat elke dag het uiterste van zichzelf vergt; - Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris; - Reiskostenvergoeding (indien van toepassing); - Collectieve zorgverzekering; - Bedrijfsfitnessregeling; - Leuke personeelsaanbieding en/of kortingen binnen Van der Valk; - Mogelijkheden om door te groeien; cursussen, opleidingen en trainingen. Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding/c/new
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken