Legal, Insurance & HR Services Specialist

Zo Zorg B.V. HR professional gezocht!

De student gaat binnen Zo Zorg aan de slag met HR-ondersteuning. Dit gaat van het regelen van het arbeidscontract tot het beheren van het personeelsdossier. We zijn er om alle vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij vragen van medewerkers. Wetgeving; de zorgsector is een complexe wereld vol regels en voorschriften, en een detacheringsbureau kent die als geen ander. We zorgen ervoor dat alles wat we doen volledig in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast; Werving en selectie van geschikte zorgprofessionals voor openstaande posities bij zorginstellingen. Het opstellen van arbeidscontracten en regelen van administratieve zaken rondom aanstellingen. Beheer van personeelsdossiers en het afhandelen van HR-gerelateerde vragen en kwesties.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een MBO HR-professional moet over een breed scala aan competenties beschikken om effectief te kunnen functioneren binnen het werkveld van Human Resources. Communicatieve vaardigheden: Het vermogen om duidelijk en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, met medewerkers, managers en externe partijen. Empathie: Het vermogen om zich in te leven in de behoeften en standpunten van anderen, met name bij het omgaan met personeelszaken en het oplossen van conflicten. Organisatorisch vermogen: Het vermogen om het werk goed te plannen, prioriteiten te stellen en verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren binnen de deadlines. Integriteit en vertrouwelijkheid: Het vermogen om vertrouwelijk om te gaan met gevoelige informatie en ethisch correct te handelen in alle HR-gerelateerde situaties. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om problemen te identificeren, analyseren en effectieve oplossingen te vinden, zowel zelfstandig als in samenwerking met ander.

Wat biedt het bedrijf?

Wil jij een sleutelrol spelen in het verbinden van talentvolle professionals met uitdagende carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg? Ben je gepassioneerd door kwaliteit, coaching en het begeleiden van individuen naar professionele groei? Dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons team bij Zo Zorg! Zo Zorg is een toonaangevend detacheringsbureau dat zich toelegt op het leveren van hooggekwalificeerd personeel aan zorginstellingen. Wij zijn trots op onze reputatie voor het bieden van niet alleen gekwalificeerde kandidaten, maar ook voor onze rol als betrouwbare partners in het stimuleren van professionele ontwikkeling en carrière-advies. Als student bij Zo Zorg word je ondergedompeld in een stimulerende omgeving waar kwaliteit, coaching en groei centraal staan. Je krijgt de kans om nauw samen te werken met onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en individuele professionals om de perfecte match te creëren.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder