Zelfstandig werkend kok

Hotel Central / restaurant Sistermans Zoek jij een uitdagende leerplaats in de keuken!! Neem dan direct contact op!!

Alle werkzaamheden in de keuken

Naar wie zijn wij op zoek?

flexibel inzetbaar enthousiast goede warenkennis een aanpakker

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn Hotel Central – Restaurant Sistermans, een familiebedrijf sinds 1914, gevestigd in het hart van Roosendaal. Sinds 2019 hebben Rob & Jody, als jonge ondernemers deze klassieker in Roosendaal overgenomen. Ons restaurant is al lange tijd een begrip in de regio en wij zijn op zoek naar een nieuwe chef-kok om ons team te versterken. Ons kwaliteitsrestaurant heeft Bib Gourmand-ambities en een prachtige 12|20 score Gault & Millau.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder