Restaurant Het Hooihuis Leerling zelfstandig werkend kok; Wil jij klaargestoomd worden voor een verantwoordelijke baan in de horeca?
Als leerling zelfstandig werkend kok nemen we je mee in alle facetten van het vak. Als zelfstandig werkend kok bereidt je gerechten en componenten en ben je in staat om rekening te houden met specifieke wensen van gasten, zoals diëten. Je beheert de keukenvoorraad en controleert de kwaliteit van de producten en de gerechten. Je maakt zelf een planning voor de uitvoering van je werkzaamheden en voert deze zelfstandig uit.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken iemand die kwaliteitsgericht is en bereid om alles aan te pakken. Blijf je verder kalm en doelgericht onder druk, heb je oog voor detail en ben je iemand die graag collega's helpt en anderen weet te motiveren, dan pas jij perfect binnen ons team!
Wat biedt het bedrijf?
Bij het Hooihuis hebben we de beste mensen klaarstaan om jou alle facetten van het vak te leren! Dit is één van de redenen dat we uitgeroepen zijn tot Nederlands beste leerbedrijf. Buiten deze prachtige titel is het Hooihuis vooral een horecabedrijf met een doel, namelijk gasten verwennen en voor medewerkers een fijne werkplek verzorgen. Al jaren werken we met het hele team aan dit succes. Hoe tof is het om daar deel van uit te maken? Bij het Hooihuis halen we graag het beste uit onze medewerkers, daarom besteden we veel aandacht en budget aan productkennis, training en workshops.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers