Zelfstandig werkend kok

Lodge Visdonk

Bij Brasserie Lodge Visdonk heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als een ervaren medewerker in de bediening of gastheer/gastvrouw. Wij hebben een aantal praktijkopleiders in dienst die je begeleiden en adviseren tijdens je leerweg. Brasserie Lodge Visdonk ligt op een unieke plek, namelijk aan de rand van natuurgebied "Landgoed Visdonk". Wij beschikken naast een mooie "natuurlijke" brasserie over een groot terras, een borrel-/feestterras met een bedoeïenentent en twee zalen. Onze zalen en terrassen worden voor diverse gelegenheden gebruikt, zoals feesten, bbq's, bruiloften, bedrijfsborrels, vergaderingen of gewoon gezellig loungen. Al met al genoeg gelegenheid om jezelf volop te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Meer informatie kun je vinden op onse site www.lodgevisdonk.nl Ben jij die gemotiveerde leerling die deze uitdaging aan wilt gaan? Neem dan contact met ons op via info@lodgevisdonk.nl of 0165-536629

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent leergierig en enthousiast om het mooie vak van kok te leren, dan zorgen wij ervoor dat onze leermeesters jou alle kneepjes van het vak leren.

Wat biedt het bedrijf?

Veel vrijheid en zelfstandigheid. Leuke werkomgeving met een fijne sfeer in een hele moderne keuken die van alle gemakken voorzien is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder