Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Lodge Visdonk

Bij Brasserie Lodge Visdonk heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als een ervaren medewerker in de bediening of gastheer/gastvrouw. Wij hebben een aantal praktijkopleiders in dienst die je begeleiden en adviseren tijdens je leerweg. Brasserie Lodge Visdonk ligt op een unieke plek, namelijk aan de rand van natuurgebied "Landgoed Visdonk". Wij beschikken naast een mooie "natuurlijke" brasserie over een groot terras, een borrel-/feestterras met een bedoeïenentent en twee zalen. Onze zalen en terrassen worden voor diverse gelegenheden gebruikt, zoals feesten, bbq's, bruiloften, bedrijfsborrels, vergaderingen of gewoon gezellig loungen. Al met al genoeg gelegenheid om jezelf volop te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Meer informatie kun je vinden op onse site www.lodgevisdonk.nl Ben jij die gemotiveerde leerling die deze uitdaging aan wilt gaan? Neem dan contact met ons op via info@lodgevisdonk.nl of 0165-536629

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede communicatie en de basiskennis

Wat biedt het bedrijf?

Veel vrijheid en zelfstandigheid. Leuke werkomgeving met een fijne sfeer

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder