Kok

't Vosje De Driesprong Creatieve en leergierige keukenhulp gezocht!

De student of werknemer gaat mee werken in onze keuken. Hierbij krijgt de student/werknemer verschillende taken. Die zijn als volgt: 1. Voorbereiden (Mise en Place) 2. Gerechten bereiden 3. Werkplek onderhouden en schoonmaken 4. Samenwerken met zowel de keuken als de bediening Tijdens je leerplaats als kok zul je veel leren over de verschillende aspecten van werken in een professionele keuken. Je ontwikkelt je snijtechnieken en leert hoe je efficiƫnt je mise en place kunt voorbereiden. Je krijgt inzicht in het bereiden van diverse gerechten en hoe je deze mooi presenteert. Daarnaast leer je het belang van teamwork en communicatie in een drukke keukenomgeving. Door nauw samen te werken met ervaren chefs, vergroot je je culinaire kennis en vaardigheden, en leer je hoe je creatief kunt zijn binnen de richtlijnen van de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste, leergierige en creatieve student of werknemer die van koken houdt, onder druk kan werken en graag in een professionele keuken wil werken. Vaardigheden en eigenschappen: Passie voor koken: Je houdt van koken en wil graag nieuwe technieken en recepten leren. Basis kookvaardigheden: Enige ervaring met koken, zoals via een kookopleiding, stage, of eerdere werkervaring. Oog voor detail: Nauwkeurig werken en hygiƫne belangrijk vinden. Teamspeler: Goed kunnen samenwerken en communiceren met het keukenteam en de bediening. Stressbestendig: Goed functioneren tijdens drukke momenten, zoals tijdens de lunch en het diner. Leergierig: Open staan voor feedback en altijd willen leren en verbeteren. Georganiseerd: Je kunt je werk goed plannen en organiseren. Als je jezelf hierin herkent en graag wilt leren en groeien in een professionele keuken, nodigen we je uit om te solliciteren. We kijken ernaar uit om je in ons team te verwelkomen!

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een fijne werksfeer, waar hard werken wordt gecompenseerd met gezelligheid onderling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder