Zelfstandig werkend kok

Brasserie Pastis Be Part Of The Pastis Team!

2 dagen in de week stage lopen in een van de gezelligste en mooiste bedrijf van Rosmalen, zo werk je met alleen maar verse producten in een team met super veel ervaring om jou alle vaardigheden van het vak te leren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, gezellig, leergierig en de wil om elke dag weer te presteren alsof het een finale is! Werken in een hardwerkend team wil jij ook graag!

Wat biedt het bedrijf?

Een leermeester die jou de juiste begeleiding biedt een luisterend oor en een team die samen met jou alle vaardigheden wil leren! Doorgroeimogelijkheden tot bbl student en nog meer!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder