Brasserie Pastis Be Part Of The Pastis Team!
Werken met de meest mooie en verse producten om elke dag weer de mooiste en smaakvolle gerechten te maken. Je werkt in een jong maar ervaren team die van gezelligheid houd maar ook weten wat hard werken is. Je werkt in een 4 daagse werkweek, 1 weekenddag vrij en flexible werkuren. Een team wat elke dag voor en met elkaar klaar staat.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal, vriendelijk, leergierig en gezellig. Zo werk jij graag in een fijn team waar je je thuis voelt maar ook de wil om hard werken zit er in! Je werkt graag mee in een mooi bedrijf en zorgt er samen met je team voor dat er elke dag weer de mooiste gerechten de keuken uit gaan!
Wat biedt het bedrijf?
Een 4 daagse werkweek, doorgroeimogelijkheden in ons en een van onze aangesloten bedrijven. Een weekenddag vrij. Werken met alleen maar top producten van verse truffel tot Japanse wagyu. Een leermeester die naar je behoeftes en begeleiding luisterd!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan