Meewerkend horeca ondernemer

Anne&Max Rotterdam Korte Hoogstraat

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch en high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent We bieden een stageplek aan voor een aantal dagen per week als alround medewerker. Afhankelijk van de werkprocessen en leerjaar, gaan we je alle aspecten van de bedrijfsvoering leren. Dat zijn onder andere Sandwichchef, medewerker bediening, en de achterliggende bedrijfsvoering zoals inkoop, marketing en personeelszaken. Daarnaast zal je via onze bediening en gastvrijheidstraining een echte Anne of Max zijn die de allerbeste service kan bieden aan de gasten. Als bonus en als de te leren competenties voldoende zijn en als er nog tijd over is, Zal je bij ons een echte barista cursus volgen zodat je de mooiste cappuccino's kunt zetten!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid met een liefde voor gastvrijheid.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een leuke en gezellige werkplek aan. We hebben een leuk team met afwisselende werkzaamheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder