Manager / ondernemer horeca

De Rotterdam B.V. Stagiair(e) Leidinggevende Meetings & Events

Aan boord van ons prachtige schip gaan we je o.a. helpen om in een aantal maanden je leidinggevende skills te ontwikkelen. Het verloop van je stage zou er als volgt uit kunnen zien. Nadat je eerst uitvoerig bent ingewerkt en kennis hebt gemaakt met alle facetten van het schip, krijg je ook alle ruimte om je opdrachten die je moet maken af te ronden. Uiteindelijk streven we er naar dat je het laatste deel als leidinggevende inzetbaar bent. De taken en verantwoordingen die hierbij horen zijn o.a.; het voorbereiden van de partij, afspraken doornemen met de accountmanager, verwachtingen en allergenen doornemen met de keuken, materialen controleren, personeel briefen, het contact met de contactpersoon van begin tot einde partij, gehele verantwoording over verloop van de betreffende partij, aansturen van personeel, maken en sturen van evaluatie, Een mooie kans om met beide handen aan te grijpen en jezelf te ontwikkelen. Dat alles in een zeer prettige werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrije en servicegerichte instelling; Je bent flexibel; Je bent kritisch en hebt oog voor detail; Collegiale en verantwoordelijke instelling; Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal; Minimaal 20 weken; Geen 9-17 mentaliteit; Sterk in communicatie.

Wat biedt het bedrijf?

Prettige werksfeer in een gezellige werkomgeving; Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen ontwikkeling; Een kans op een de mooiste locatie van Rotterdam; Gratis parkeren op de parkeerplaats van het SS Rotterdam; Overnachten met korting bij het ss Rotterdam of een van de andere WestCord hotels in combinatie met 30% korting op het eten en drinken.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder