Freasy Leer het productieproces van kant en klaar vriesmaaltijden
Ben jij een culinaire en wil je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen in een grootkeukenomgeving? Als Zelfstandig Werkend Kok in een productiekeuken draait alles om efficiëntie, kwaliteit en het bereiden van heerlijke gerechten in grote hoeveelheden. Je leert niet alleen hoe je smaakvolle maaltijden voor velen bereidt, maar ook hoe je dit slim en georganiseerd aanpakt! Wat ga je doen? - Koken voor grote groepen, zoals voor onze webshopklanten en partners als Crisp en Flink - Werken met industriële keukenapparatuur en innovatieve kooktechnieken - Samenwerken in een hecht team, waar snelheid en precisie hand in hand gaan - Strikte naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP)
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij klaar om te laten zien wat je kunt en wil je deel uitmaken van een professionele productiekeuken? Solliciteer nu en til je kookcarrière naar nieuwe hoogten!
Wat biedt het bedrijf?
- Een unieke kans om je vaardigheden in grootschalige foodproductie te ontwikkelen - Begeleiding van ervaren professionals die je helpen het beste uit jezelf te halen - Een uitdagende en leerzame werkplek met doorgroeimogelijkheden - Gezamenlijke gratis lunch - Korting op alle Freasy artikelen - Stagevergoeding en mogelijkheid tot maandelijkse bonus
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers