Manager / ondernemer horeca

H2OTEL Enthousiaste Manager / ondernemer horeca

Onderneemt B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan B1-K1-W4 Maakt marktanalyse B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid Geeft leiding en voert beheerstaken uit B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden B1-K2-W3 Begroot financiën B1-K2-W4 Bewaakt financiën B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor

Naar wie zijn wij op zoek?

- gemotiveerde, representatieve en leergierige stagiaires. - Als je een relevante BBL opleiding volgt niveau 3 of 4 en op zoek bent naar een leerbedrijf. - Werken op 1 van de weekenddagen is een vereiste.

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende baan op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam! Een prettige en collegiale werkomgeving in een jong team Een werkplek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder