Manager / ondernemer horeca

ibis Budget Rotterdam The Hague Airport Allround stageplaats beschikbaar in een trendy en jong hotel op vliegveld Rotterdam The Hague Airport

Ons ibis budget hotel te Rotterdam Airport biedt gasten de mogelijkheid om te overnachten in een comfortabel en economisch hotel met eenvoudige faciliteiten. Zo kunnen gasten genieten van een drankje in onze ' self service ' bar en na een goede overnachting genieten van een ontbijt om daarna met een goed gevuld gevoel het hotel te verlaten. Jij kunt daar als stagiair de volledige journey van mee maken. Als stagiair wordt je binnen ons bedrijf gezien als medewerk(st)er. We hebben een platte organisatie en iedereen heeft gelijke waarden. Zo wordt je inzetbaar als ontbijtmedewerk(st)er, je kunt volledig zelfstandig gasten in / uit checken, je weet de gasten te informeren waar ze naar toe kunnen en welke hotspots er absoluut niet gemist mogen worden, je zorgt voor een goede lunch / diner en daarnaast kan je ook nog een stukje administratie afwikkelen. Ben jij zo'n duizend poot en denk je dat ben ik?!

Naar wie zijn wij op zoek?

Grote glimlach, vrolijk karakter, out of the box en buiten comfort zone, leergierig. spontaan, goede teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

Je krijgt een leuke buddy als begeleider in een gezellig hecht team met veel jonge collega's. Een goede leerplek in een platte organisatie op een prachtige locatie pal naast het vliegveld

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder