Indonesisch Restaurant Dewi Sri "Leer de geheimen van de Indonesische keuken"
In de keuken van Dewi Sri verricht je ondersteunende (schoonmaken, afwassen, aanvullen voorraden) en voorbereidende (snijden/portioneren van producten t.b.v. mise en place) werkzaamheden in de keuken. Echter is het zeer belangrijk om de Indonesische specialiteiten onder de knie te hebben en de productie ervan te begrijpen. Het draait hier om vaktechnische inhoud bij de bereidingen van de Indonesische gerechten, de kennis en know-how en met name bekendheid van de Indonesische smaken. Wil jij onze gasten graag de “Dewi Sri ervaring” laten beleven door jouw keukenprestaties? En kun je dit op je collega’s overbrengen? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn! Voor full of parttime, gemiddeld 30 - 38 uur per week, startdatum per direct in overleg.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je positieve houding en openheid naar collega’s toe geeft jou de natuurlijke uitstraling van een team player. Naast je affiniteit met Indonesische culturen ben je gemotiveerd om op het gezicht van iedere gast een lach te toveren. Je vindt het een uitdaging om in drukke situaties je hoofd koel te houden en oplossingsgericht te werken. Je bent zeer betrokken en laat zien dat je trots bent op je werkplek waarvan de normen en waarden aansluiten bij die van jou. Je bent een “Go getter” met een hoge doorzettingsvermogen die volhoudt tot het doel bereikt is en pas stopt wanneer het werk klaar is. Je inzet toont aan dat je een “Cleaner” bent dat wil zeggen dat je bereid bent om alles aan te pakken, je verantwoordelijkheid daarin neemt en niet tevreden is met een gemiddelde prestatie.
Wat biedt het bedrijf?
Dewi Sri Restaurant & Catering is een begrip in Rotterdam en omstreken sinds 1980 als het gaat om de ware Indonesische keuken, sfeer en beleving. Van privé tot zakelijke tafels, van kleine tot grote evenementen, kortom wij zijn er om gastgericht wensen te realiseren waarbij wij de focus leggen op de talenten en charmes van onze teamleden, diversiteit en creativiteit zowel in het restaurant als in de keuken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan