Novotel Rotterdam Brainpark Koks opleiding BBL
Ben jij opzoek naar een goede werk privé balans? En vindt jij het leuk om lekker te koken?! Voor onze F&B afdeling zijn wij op zoek naar een gezellige zelfstandig werkend kok, die samen met ons team de uitdaging aangaat om onze gasten een eerlijke en smakelijke maaltijd voor te zetten. Als zelfstandig werkend kok draag jij zorg voor alle werkzaamheden binnen onze dynamische keuken afdeling, van à la carte diner in onze open keuken tot aan het verzorgen van lunch en diners voor onze 9 vergaderzalen. Wij zijn een zakelijk hotel met de drukte door de weeks en dus je werkt ook wel eens een dag dienst! En een vrij weekendje klinkt ons ook niet vreemd in de oren. Mits je dat zelf wil natuurlijk ;)
Naar wie zijn wij op zoek?
Verrichten van alle voorkomende mise-en-place werkzaamheden. Uitvoeren van de bereidingen van de gerechten volgens de daarvoor opgestelde richtlijnen en procedures. Bereiden van de gerechten voor het à la carte restaurant. Voorbereiden en bereiden van de gerechten en buffetten voor onze vergaderzalen. Waarborgen van de productkwaliteit. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines, volgens de HACCP regels. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP. Inbrengen van creativiteit bij het maken van de kaart en onze dagspecials.
Wat biedt het bedrijf?
- Goede werk privé balans, je werkt bij ons niet elk weekend - Een stagevergoeding van € 750.00 per maand (op basis van 5 dagen) - Gratis parkeren bij het hotel - Accor heeft een eigen Academy, leren en ontwikkelen zijn bij Accor een garantie
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten